CIMS

La fascinació i l’atracció humana pel cims existeix des de l’inici de la historia de l’excursionisme. Ha estat i serà una de les principals motivacions per assolir el punt més alt i, un cop assolit, seguir somniant amb els que vindran.

Els temps, els materials o les tècniques evolucionen però les motivacions que ens fan seguir coronant muntanyes, segueixen sent les mateixes.

CIMS

Cadí-Moixerò

CIMS

Cadí-Moixerò

PENYES ALTES

webcv1

Ascensió al Penyes Altes 2276 m.

Aquest cim ens ofereix moltes possibilitats per accedir al punt més elevat de la serra del Moixeró. Amb  diferents itineraris i nivells de dificultat tant pel vessant sud com pel vessant nord.

Llegir més…

COMABONAcims del Cadí

Ascensió al Comabona 2547 m, aquest cim és un clàssic de la serra del Cadí.

Gaudirem d’unes vistes excepcionals a la plana ceretana i al Berguedà contemplant el Pedraforca i la seva majestuosa cara nord.

Llegir més…

VULTURÓ

vulturo web

Ascensió al cim més elevat de la serra del Cadí el Vulturó 2649 m.

 Iniciarem l’itinerari  des de el vessant sud, per gaudir al màxim dels prats alpins i els isards, molt habituals per aquesta zona. Podrem contemplar el vessant nord i les abruptes canals.

Llegir més…

CANAL DEL CRISTALL
canal del cristall

 Ens endinsarem en aquest entorn alpí per la Canal del Cristall.

Ascensió directe pel  vessant nord de la serra, realitzant diversos cims, entre ells el cim més alt de la serra. Farem una ruta circular que ens permetrà conèixer a fons aquest indret.

Llegir més…

ROCA PLANA

roca plana web

Ascensió al pic de Roca Plana pel vessant nord, antic pas de contrabandistes i maquis.

  Ascensió on cal fer grimpades fàcils amb passos aeris i exposats, et donarem la confiança i la seguretat per assolir aquest repte.

Llegir més…

PEDRAFORCA

PIRINEU TREKKING

Aquesta ascensió clàssica és molt emblemàtica per tots els Catalans.  

Retrobarem l’essència dels inicis de l’excursionisme i altres modalitats dels esports de muntanya. Viu la màgia d’un cim especial i únic al Pirineu.

Llegir més…

CIMS

Cerdanya -Capcir

CIMS

Cerdanya -Capcir

PERAFITA

Perafita

Ascensió al Perafita 2752 m.

Cim que corona el circ dels estanys de la Pera. Muntanya Fronterera entre Catalunya i Andorra on podrem observar la vall de Madriu declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Llegir més…

TOSSA PLANA DE LLES

Puigpedros.

Ascensió a la Tossa Plana de Lles 2916 m.

Aquesta no presenta gran dificultats i ens permet atalaiar els cims més alts del Pirineu, com la Maladeta, Aneto i Pica d’Estats.

Llegir més…

PUIGPEDRÓS

Puigpedros

Ascensió al Pic de Puigpedrós 2915 m Pic d’Engorgs 2816 m.

És un increïble mirador a la serra del Cadí-Moixeró, podrem contemplar la vall solitària de Campcardós i els seus cims principals com el Roc Colom i el Peiraforca.

Llegir més…

CARLIT

pic carlit web

Ascensió al cim del Carlit de 2921 m, el cim més elevat de la zona de Cerdanya,

Un Mirador altiu del Capcir, l’Arieja, i el Vallespir.

Llegir mes…

PUIG DE COMA D’OR

cims

Ascensió Puig de Coma d’Or 2826 m.

Aquest Cim esvelt, de fàcil ascensió fins al avant cim, on caldra superar un petit tram aeri que ens fara guanyar el cim. Situat a la part alta de la Vall de Lanós i la vall de Bésines.

Llegir més…

PUIGMAL

Puigmal Pirineu Trekking

Ascensió al Puigmal i l’olla de Núria amb un total de 11 cims principals, espectacular itinerari d’alta muntanya on en una jornada llarga i dura coronarem tots els cims principals de la zona.

Llegir més…