Els avisos a continuació regulen les condicions d’ús del lloc web i l’usuari les accepta sense reserves.

Titularitat

L’empresa PIRINEU TREKKING , Ruben Blanco NIF 39370428v, és propietària i gestora d’aquest lloc web.

Continguts web i enllaços

Els comentaris i opinions de cada usuari en tot el lloc web (notícies, fòrums, wiki, recull de blocs, etc.) són de la seva propietat, i PIRINEU TREKKING no se’n fa en cap cas responsable. L’opinió de PIRINEU TREKKING s’expressa només en la forma d’aquells enviaments que apareguin signats pròpiament a portada.

PIRINEU TREKKING es reserva la facultat de canviar, modificar, afegir o eliminar en qualsevol moment la informació exposada en aquest lloc web, o bé, suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment, sense necessitat de comunicació prèvia.

No s’assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts aliens que es transmeten, hostatgen o sobre els quals es facilita un accés (enllaços), ja que no hi ha cap obligació per a controlar amb caràcter previ si l’esmentat enllaç compleix amb la legalitat vigent.

Pel que fa als continguts publicitaris, els anunciants i patrocinadors són els responsables tant del compliment de les lleis com dels continguts del material que difonen i publiquen.

PIRINEU TREKKING no pot garantir que l’accés al lloc web, o els continguts siguin exempts de tot error, però sí que vetllarà perquè no n’hi hagi i per esmenar-los tan aviat com sigui possible.

Els servidors de PIRINEU TREKKING podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és una seqüència numèrica assignada automàticament a un ordinador en connectar-s’hi a Internet. Tota la informació pot ser recopilada en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit que permeti el processament posterior de les dades amb la finalitat d’obtenir mesures estadístiques per conèixer el nombre d’impressions de pàgines, visites realitzades al web, punt de connexió i qualsevol altra activitat legítima.

En cas que un usuari publiqués continguts inapropiat o inacceptable al web de PIRINEU TREKKING, o realitzés qualsevol conducta disruptiva, PIRINEU TREKKING podrà utilitzar les dades recavades per avisar de la conducta o utilitzar la informació existent per finalitzar aquest comportament. Tanmateix, en cas que l’administrador de sistemes de PIRINEU TREKKING consideri raonablement que un usuari infringeix o pugui infringir la legislació vigent, es podrà utilitzar la informació recollida per informar les autoritats competents.

Política de privadesa i protecció de dades (LOPD)

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, doneu el consentiment pel tractament de les vostres dades personals que faciliteu i seran incorporades a un fitxer de responsabilitat deSoftcatalà, amb finalitat de la gestió del web i l’enviament de la informació requerida pels seus usuaris sobre els productes i serveis de PIRINEUTREKKING. Com a usuaris, sou els responsables de la veracitat de les dades facilitades i la titularitat.

PIRINEU TREKKING  manté els nivells de seguretat de protecció de les seves dades conforme a la LOPD i el seu Reglament de Desenvolupament i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari faciliti a través del lloc web, sense perjudici d’informar que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables. Per aconseguir aquests objectius, l’usuari accepta que el prestador obtingui dades per efectes de la corresponent autenticació dels controls d’accés. PIRINEU TREKKING es compromet a complir amb el deure secret i de confidencialitat respecte a les dades contingudes en el fitxer automatitzat d’acord amb la legislació aplicable, així com a conferir un tractament segur. Tanmateix us informem que podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei mitjançant l’enviament d’un correu electrònic amb aquesta petició, adjuntant fotocòpia del vostre DNI/Passaport a l’adreça:

info arrova pirineutrekking.com

Política de privadesa i l’ús de galetes

PIRINEU TREKKING, en compliment de la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, i de la Directiva comunitària 2009/136/CE, informa que al seu web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-s’hi a la vostra navegació i preferències. Aquestes galetes són emmagatzemades al vostre navegador.

L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web i oferir una informació i uns serveis més personalitzats, gràcies a les dades de caràcter estadístic recopilades. Si continueu navegant a PIRINEU TREKKING, entendrem que accepteu la nostra política de privadesa i l’ús de galetes.

Què és una galeta en l’àmbit informàtic?

Una galeta és un fitxer creat per un lloc web i s’emmagatzema al vostre ordinador.

Aquest fitxer conté una informació concreta en format text, com ara les vostres preferències i configuració en navegar pel web de PIRINEU TREKKING. Les galetes ens permeten oferir una funcionalitat millorada, a més d’informació i funcions més personalitzades, com ara la possibilitat de reproduir contingut multimèdia provinent d’altres plataformes (YouTube, Vimeo…), o compartir contingut mitjançant les xarxes socials.

Les galetes no poden llegir dades existents al disc dur de l’usuari ni tampoc d’altres galetes creades per altres proveïdors de serveis. Aquestes galetes s’utilitzen principalment amb finalitats estadístiques, ja que proporcionen a PIRINEU TREKKING  informació rellevant del web per millorar el servei als seus usuaris. En visitar un web que utilitza galetes, el lloc demana permís al navegador per desar una o diverses galetes al vostre disc dur. Quan torneu a visitar el web novament, el navegador facilitarà les galetes desades prèviament. Això permet veure pàgines personalitzades segons la vostra preferència, o fins i tot poder iniciar la sessió de forma automàtica als fòrums, atès que també poden contenir informació com ara el vostre nom d’usuari, l’adreça de correu electrònic, a més d’altra informació que ens ajuda a millorar la qualitat del servei i a identificar i resoldre possibles errors. Nogensmenys, tingueu en compte que PIRINEU TREKKING només tindrà accés a les dades que vosaltres mateixos proporcioneu; Softcatalà no pot obtenir la vostra adreça electrònica si no la faciliteu prèviament (p. ex. en iniciar la sessió als fòrums, on en contactar amb nosaltres mitjançant un formulari o correu electrònic). Els llocs web tampoc tenen accés a cap altra informació desada al vostre ordinador. En definitiva, tota la informació que aquestes galetes recopilen és anònima i no està vinculada a les vostres dades personals.

Com a mecanisme de control, teniu la possibilitat de configurar el vostre navegador per ser avisat de la recepció de galetes a l’ordinador, si bé PIRINEU TREKKING no es responsabilitza que la seva desactivació impedeixi el funcionament correcte de la pàgina web.

Què pot succeir en inhabilitar les galetes?

Algunes característiques dels serveis que oferim quedaran inhabilitades, com ara continuar identificat als fòrums de PIRINEU TREKKING, o les preferències de navegació que hàgiu configurat.

Quin tipus de galetes s’utilitzen a PIRINEU TREKKING?

Amb la finalitat de conèixer el nombre de visites, la seva procedència i altre tipus de dades estadístiques que rep el web de PIRINEU TREKKING, Utilitzem l’eina «Google Analytics» pertanyent a Google, Inc. També fem ús de «Piwik», un servei de codi lliure semblant al «Google Analytics» per verificar que la informació recaptada és correcte. Aquesta informació generada per Google i Piwik és transmesa i emmagatzemada directament per cada servei respectiu. Trobareu les condicions generals del Google Analytics i Piwik i també la política de privadesa del Google Analytics iPiwik en fer clic al corresponent enllaç. També utilitzem diversos serveis socials mitjançant l’ús de botons que permeten als usuaris compartir les publicacions en altres xarxes socials. A continuació teniu les polítiques de privadesa d’aquestes empreses:

Quina és la finalitat de les galetes utilitzades al web de PIRINEU TREKKING?

 • Tècnica. Aquestes galetes fan possible que la navegació per la pàgina sigui satisfactòria. El sistema reconeixerà als usuaris prèviament registrats i recordarà el seu nom d’usuari i contrasenya, entre altres funcions. Si inhabiliteu aquestes galetes, no podreu rebre correctament el contingut del web.
 • Analítica. Aquestes galetes permeten el seguiment i l’estudi de l’activitat dels usuaris per a poder incorporar millores al web de PIRINEU TREKKING, al fòrum, o en aplicacions que facin ús d’aquesta tecnologia. Si inhabiliteu aquest tipus de galetes, el web continuarà funcionant correctament, exceptuant que no tindrem dades per basar-nos on millorar els nostres serveis.
 • Publicitària. Aquestes galetes permeten la gestió dels espais publicitaris basant-se en criteris com l’edició de continguts o els hàbits de navegació dels usuaris. Si inhabiliteu aquest tipus de galetes, el web continuarà funcionant correctament, exceptuant que els proveïdors de publicitat no tindran dades per oferir-vos publicitat basada en els vostres interessos.
 • Social. Aquestes galetes s’utilitzen perquè els usuaris puguin interactuar i compartir el nostre contingut a diferents plataformes socials (Facebook, Google+, Twitter…) i són generades únicament per als usuaris d’aquest tipus de xarxes socials. Les condicions d’ús d’aquestes galetes i la informació recopilada pertany a cada plataforma social corresponent.

Quines són les galetes utilitzades per PIRINEU TREKKING?

Galetes al web de PIRINEU TREKKING.

 • SESS*. Utilitzada en visitar el web de PIRINEU TREKKING. Caduca al cap de 20 dies.
 • __utma. Utilitzada en visitar el web de PIRINEU TREKKING . Caduca al cap de 24 h.
 • __utmb. Utilitzada en visitar el web dePIRINEU TREKKING . Caduca al cap de 60 minuts.
 • __utmc. Utilitzada en visitar el web de PIRINEU TREKKING. Caduca en finalitzar la sessió de navegació.
 • __utmv. Utilitzada en visitar el web de PIRINEU TREKKING. Caduca instantàniament.
 • __utmz. Utilitzada en visitar el web de PIRINEU TREKKING. Caduca al cap de 6 mesos.
 • _pk_id.2.b21f. Utilitzada en visitar el web de PIRINEU TREKKING. Caduca al cap de 24 mesos.
 • _pk_id.3.b21f. Utilitzada en iniciar la sessió a PIRINEU TREKKING. Caduca al cap de 24 mesos.
 • _pk_ses.2.b21f. Utilitzada en visitar el web de PIRINEU TREKKING . Caduca al cap de 60 minuts.
 • _pk_ses.3.b21f. Utilitzada en iniciar la sessió a PIRINEU TREKKING. Caduca al cap de 60 minuts.
 • has_js. caduca en finalitzar la sessió de navegació

Galetes del fòrum de PIRINEU TREKKING:

 • phpbb3_rpkap_k. Utilitzada per diversos serveis relacionats amb Google. Caduca al cap de 7 dies.
 • phpbb3_rpkap_sid. Utilitzada per diversos serveis relacionats amb Google. Caduca al cap de 7 dies.
 • phpbb3_rpkap_u. Utilitzada per diversos serveis relacionats amb Google. Caduca al cap de 7 dies.
 • style_cookie. Utilitzada per diversos serveis relacionats amb Google. Caduca al cap de 12 mesos.

ad.pirineu trekking.com

 • OAID. Utilitzada,entre d’altres, per mostrar diversos serveis socials: Twitter, Facebook… caduca al cap de 12 mesos.

googleads.g.doubleclick.net:

 • test_cookie. Utilitzada per diversos serveis relacionats amb Google. Caduca instantàniament.
 • _drt_. Utilitzada per diversos serveis relacionats amb Google. Caduca al cap de 12 hores.
 • id. Utilitzada per diversos serveis relacionats amb Google. Caduca al cap de 24 mesos.

cas.criteo.com

 • udc. Utilitzada per diversos serveis relacionats amb Criteo. Caduca al cap de 6 mesos.
 • Zdi. Utilitzada per diversos serveis relacionats amb Criteo. Caduca al cap de 6 mesos.

dis.criteo.com

 • eid. Utilitzada per diversos serveis relacionats amb Criteo. Caduca al cap de 12 mesos.
 • Uid. Utilitzada per diversos serveis relacionats amb Criteo. Caduca al cap de 12 mesos.

apis.google.com

 • NID. Utilitzada per diversos serveis relacionats amb Google. Caduca al cap de 12 mesos.

.Galetes de la botiga de PIRINEU TREKKING

Nombre de la COOKIE Descripción de la COOKIE
CART Asociación con tu carrito de la compra.
CATEGORY_INFO Almacena la información de categoría en la página, que permite servir las páginas más rápido.
COMPARE Los ítems que tienes en la lista de Comparar Productos.
CURRENCY El tipo de moneda preferido por el usuario.
CUSTOMER Una versión encriptada de tu id de consumidor en la tienda.
CUSTOMER_AUTH Un indicador de si estás autenticado en la tienda.
CUSTOMER_INFO Una versión encriptada del grupo de usuario al que perteneces.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Almacena el ID del Segmento de Cliente
EXTERNAL_NO_CACHE Un flag, que indica si el sistema de caché está activado o no.
FRONTEND Tu ID de sesión en el server.
GUEST-VIEW Permite a los usuarios invitados editar sus pedidos.
LAST_CATEGORY La última categoría que visitaste.
LAST_PRODUCT El producto más reciente visitado.
NEWMESSAGE Indica si un nuevo mensaje ha sido recibido.
NO_CACHE Indica si está permitido emplear la caché.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Un enlace con información del carro y el historial de vistas, si lo has solicitado al sitio.
POLL El ID de cualquiera de las encuentas en las que has votado.
POLLN Información de en qué encuestas has votado.
RECENTLYCOMPARED Los ítems que has comparado reciéntemente.
STF Información de productos que has enviado por email a tus amigos.
STORE La vista y lenguaje que has seleccionado.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indica si un cliente puede utilizar cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS Los productos que has visto recientemente.
WISHLIST Una lista encriptada de productos añadidos a tu Wishlist.
WISHLIST_CNT El número de ítems en tu Wishlist.

Com inhabilitar les galetes al navegador?

Els navegadors actuals us permeten rebutjar totes les galetes, o només les d’un servei concret. Tot i així, aquestes opcions varien en funció del navegador utilitzat i fins i tot el sistema operatiu que esteu emprant. A continuació us oferim una guia on inhabilitar les galetes als principals navegadors web:

 

 

Logo_IExploreINTERNET EXPLORER

Com suprimir les galetes a l’Internet Explorer:
Obriu el navegador Internet Explorer.

Feu clic a «Eines» → «Opcions d’Internet»

A la pestanya «General», feu clic al botó «Suprimeix». Marqueu les opcions del contingut que voleu esborrar i premeu el botó «Suprimeix».

 

 

Nota:

Si sou usuaris del nostre fòrum, heu de tornar a inserir les credencials per accedir-hi cada vegada que suprimiu les galetes (encara que prèviament hàgiu habilitat l’opció «Inicia la sessió a cada visita automàticament»), atès que la configuració d’aquestes opcions queda enregistrada a les galetes que utilitzem.

 

 

Logo_FirefoxMOZILLA FIREFOX

Com suprimir les galetes al Mozilla Firefox:
Obriu el navegador Mozilla Firefox.

Feu clic a «Eines» → «Opcions» (Windows) o bé «Edita» → «Preferències» (GNU/Linux).

A la pestanya «Privadesa», feu clic a l’opció «netejar el vostre historial recent» per netejar tot l’historial existent (dades de navegació, galetes, contrasenyes…) creat durant una franja de temps personalitzada i feu clic al botó «Neteja-ho ara», o seleccioneu «suprimir les galetes individualment» si voleu tenir un control enfocat només a aquest contingut i, en seleccionar el contingut, feu clic al botó «Suprimeix les galetes» o «Suprimeix totes les galetes» segons la vostra preferència.

 

 

Nota:

Si sou usuaris del nostre fòrum, heu de tornar a inserir les credencials per accedir-hi cada vegada que suprimiu les galetes (encara que prèviament hàgiu habilitat l’opció «Inicia la sessió a cada visita automàticament»), atès que la configuració d’aquestes opcions queda enregistrada a les galetes que utilitzem.

 

 

Logo_Chrome GOOGLE CHROME

Com suprimir les galetes al Google Chrome/Chromium:
Obriu el navegador Google Chrome/Chromium (és el mateix procés per a tots 2 navegadors).

Feu clic al botó Opcions_Chromium «Personalitza i controla el Google Chrome» → «Configuració», del menú de la barra d’eines. A continuació, feu clic a l’opció «Mostra la configuració avançada».

A la secció «Privadesa», feu clic al botó «Esborra les dades de navegació…» per netejar tot l’historial existent (historial, galetes, contrasenyes…) creat durant una franja de temps personalitzada i feu clic al botó «Esborra les dades de navegació», o seleccioneu «Configuració del contingut…» si voleu tenir un control enfocat només a aquest contingut. Si trieu aquesta darrera opció, mitjançant el botó «Totes les galetes i dades del lloc…» podreu suprimir galetes de forma individual, totes les galetes relatives a un web, o tot el contingut de galetes que s’ha emmagatzemat al vostre navegador. Un cop heu triat la vostra preferència feu clic al botó «Finalitzat» i tanqueu la pestanya de la configuració del navegador.

També podeu accedir de manera més ràpida a aquestes opcions si feu clic a la icona Galetes_Chrome de la barra d’adreces.

1r pas (CH) 2n pas (CH) 3r pas (CH)

Nota:

Si sou usuaris del nostre fòrum, heu de tornar a inserir les credencials per accedir-hi cada vegada que suprimiu les galetes (encara que prèviament hàgiu habilitat l’opció «Inicia la sessió a cada visita automàticament»), atès que la configuració d’aquestes opcions queda enregistrada a les galetes que utilitzem.

Informació addicional

A més, us recomanem donar un cop d’ull als enllaços següents:

Guies de configuració de seguretat

Serveis en línia per a deixar de rebre publicitat personalitzada ( en anglès «opt/out»)

Eines addicionals

 • ADBlock Plus. Complement per als principals navegadors que evita la publicitat als llocs web.
 • Ghostery. Complement per als principals navegadors que proporciona una capa de seguretat addicional.
 • Google GAOptOut. Complement d’inhabilitació del «Google Analytics» per als principals navegadors.

Actualitzacions i canvis a la política de privadesa

Podem modificar els termes d’ús i la política de privadesa actual de dades i/o galetes, en funció a les exigències legislatives amb la finalitat d’adaptar-ne el contingut a la reglamentació vigent. Totes les modificacions que es facin entraran en vigència el mateix moment de la seva publicació.

L’ús continuat del web de PIRINEU TREKKING es considerarà com a l’acceptació d’aquesta declaració de privadesa i qualsevol revisió o actualització. Tanmateix, aconsellem als usuaris que visitin aquest apartat periòdicament. Informarem des del nostre web o mitjançant un correu electrònic als usuaris registrats en produir-s’hi canvis significatius a qualsevol de les polítiques que afectin els termes d’ús del web de PIRINEU TREKKING .

Llicència del contingut al web de Pirineu trekking.

El contingut està disponible sota la llicència Atribució – CompartirIgual 3.0 si no s’indica el contrari, que permet copiar lliurement el contingut (text) per a ús fins i tot comercials, tenint en compte que heu de reconèixer l’autoria de manera apropiada, proporcionar un enllaç a la llicència, indicar si heu fet algun canvi i difondre les vostres creacions amb la mateixa llicència que l’obra original, de qualsevol manera raonable sense que suggereixi que l’autor original us dóna suport o patrocina l’ús que en feu. S’exclou de la llicència el contingut multimèdia com ara imatges, logotips i vídeos (utilitzats amb finalitat il·lustrativa), que són propietat de PIRINEU TREKKING.

Esta política de privacidad establece cómo Mixiw Notebooks utiliza y protege cualquier información que usted facilita cuando se utiliza este sitio web. Mixiw Notebooks se compromete a garantizar que su privacidad esté protegida. Si le pedimos que nos proporcione cierta información por la cual usted puede ser identificado al usar este sitio web, entonces usted puede estar seguro de que sólo se utilizará de acuerdo con esta declaración de privacidad. Mixiw puede cambiar esta política en el futuro al actualizar esta página. Usted debe visitar esta página periódicamente para asegurarse de que está de acuerdo con los cambios.